Ястията, приготвени на фурна, са не само много вкусни, но и

...
Ястията, приготвени на фурна, са не само много вкусни, но и
Коментари Харесай

Всички печем храната във фурната по грешен начин - ето кой е правилният

Ястията, приготвени на фурна, са освен доста вкусни, само че и доста потребни. За разлика от пържените или панираните, приготвените на фурна ястия съдържат доста по-малко мазнини и на процедура могат да бъдат приготвени както за обяд и вечеря, по този начин и за закуска.

Печенето във фурна освен това е и доста елементарно, тъй като не е нужно да стоим на крак пред печката, до момента в който чакаме ястието да стане готово. Освен това по този метод се заобикаля и омирисването на къщата на манджи.

 фурна печене храна iStock

Но и печенето на храна във фурна има свои тънкости, за които постоянно не се замисляме или не знаем. Някои трикове пък сякаш знаем, само че постоянно забравяме да прилагаме, улисани в забързаното всекидневие. Най-често забравяме да местим решетката на фурната на другите равнища, когато печем разнообразни ястия. А това е основно за сполучливото изпичане на ястията ни!

Оказва се, че печем много от нещата по неверен метод. Ето къде би трябвало да печете другите храни във фурната и   какво е добре обаче да знаете, когато желаете да приготвите вкусно ядене, изпечено на фурна.
 Всички печем неверно във фурната - ето по какъв начин е вярно  Всички печем неверно във фурната - ето по какъв начин е вярно  Всички печем неверно във фурната - ето по какъв начин е вярно  Всички печем неверно във фурната - ето по какъв начин е вярно
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР